Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Денькович зустрівся з мером Винник Гудзяком і дав йому можливість подумати до суботи

Щойно у Винниках закінчилася зустріч між міським головою Теодором Гудзяком та фракцією БЮТу. „Під час обговорення ми висловили Гудзяку свої пропозиції, а він висловив нам свої. Наступна зустріч з Гудзяком запланована на суботу”, – повідомив у коментарі „Гал-info” кандидат у народні депутати від БЮТу Іван Денькович.
За словами Деньковича, досягнути компромісу між мером і депутатським корпусом не вдалося.
На сьогоднішній зустрічі в Винниках депутати фракції БЮТу поставили перед мером Винник Теодором Гудзяком вимогу визнати проведення сесії 18 жовтня легітимною та скасування догани секретарю міської ради Олександрі Яросевич.
Нагадаємо, 22 жовтня депутати Винниківської міської ради підписали звернення до прокурора Личаківського району Львова Володимира Василика. Підставою для звернення стала відмова Гудзяка проводити чергове засідання сесії 18 жовтня. Голови фракцій „Наша Україна”, БЮТу, УНП, СПУ, кажуть, що міський голова в черговий раз грубо порушив права депутатів, намагався погрозами змусити депутатів відмовитися від проведення чергової сесії. Гудзяк також прийняв рішення про притягнення до дисциплінарної відповідальності секретаря міської ради, що, за словами депутатів-юристів, взагалі суперечить діючому законодавству.
З огляду на це, депутати висловили ініціативу визнання недовіри міському голові Винник, а відтак голосами більшості відправити його у відставку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ