Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Деньковичу приснився сон про розпуск парламенту?

4 березня відбулося розширене засідання фракції Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді України, на якому були присутні Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко та перший віце-спікер Олександр Турчинов. Як розповів у коментарі «Гал-info» народний депутат від БЮТу Степан Курпіль, під час засідання було проаналізовано політичну ситуацію в Україні у зв’язку з «газовою війною» з Росією та блокуванням роботи парламенту, відбувся обмін думками з цього приводу.
«Юлія Тимошенко поінформувала про роботу Уряду, — зазначив нардеп. — Жодних доленосних рішень під час засідання фракції не приймалося і не проголошувалося».
Нагадаємо, вчора прес-служба Львівської обласної організації партії „ВО „Батьківщина” поширила інформацію, з посиланням на народного депутата України від БЮТ, голову Львівської обласної організації партії „ВО Батьківщина” Івана Деньковича, що під час розширеного засідання фракції Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді України буде прийнято доленосне рішення, узгоджене з Президентом України Віктором Ющенком, щодо подолання парламентської кризи.
„Не виключено, що мова йтиме про початок переговорного процесу щодо розпуску парламенту”, — підкреслив Іван Денькович.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ