Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Департамент «ЄВРО 2012» почав кампанію «Стань Волонтером для Львова»

Відтепер львівські студенти знають, як долучитись до організації масштабних подій у Львові, а також до Волонтерської служби УЄФА ЄВРО 2012™ у Львові. Відкриті лекції, організовані департаментом «ЄВРО 2012» Львівської міської ради в рамках соціальної програми «Стань волонтером для Львова», відбулися у найбільших вишах міста, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«Одним із головним напрямків співпраці з молоддю під час проведення УЄФА ЄВРО 2012™ у Львові буде організація волонтерського руху. Ми вже виокремили підрозділи волонтерської служби на визначили конкретні напрямки роботи. Оскільки частина з них вимагатимуть від волонтера особливих навиків та вмінь, лекції проводили на факультетах, які максимально забезпечують ці вимоги. Серед них – факультет іноземних мов та географічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, інститут комп’ютерних наук й інформаційних технологій та інститут економіки та менеджменту Національного університету «Львівська Політехніка», а також кафедра туризму Львівського інституту економіки та туризму, – розповіла начальник управління інформації та промоцій департаменту «ЄВРО 2012» Соломія Білонога.

 

Як зазначила Соломія Білонога, департамент «ЄВРО 2012» розробив план заходів на поточний рік, а до кінця вересня 2010 року – представить план всіх заходів включно до 2012 року. Участь студентів в організації цих заходів на засадах волонтерства – це унікальна можливість здобути досвід до УЄФА ЄВРО 2012™, підвищити свої професійні та особисті якості, зустріти нових друзів.

 

«Для волонтерів створена також група «Стань волонтером для Львова» в соціальній мережі  «Вконтакті». Учасниками можуть стати не лише особи, які мають досвід волонтерства, а й ті, хто хочуть долучитися до цього руху  у місті. На сторінці відвідувачі зможуть знайти найсвіжіші новини та анонси про заходи, до організації яких вони зможуть долучитися, коментувати та поповнювати фотоальбоми, спілкуватися між собою чи просто ділитися власними ідеями з організаторами» - додала вона.

 

Нагадаємо, що минулого року з метою об’єктивного інформування про значення для Львова проведення УЄФА ЄВРО 2012™, а також про економічний та соціальний ефект від нього, департамент «ЄВРО 2012» Львівської міської ради провів роз’яснювальну програму «ЄВРО 2012™» для львів’ян. У рамках першого етапу цієї програми протягом березня 2009 року була проведена серія відкритих лекцій у найбільших вищих навчальних закладах Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ