Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депкомісія міськради з вивчення діяльності теплопостачальних підприємств звітувати ще не готова

На сесії Львівської міської ради сьогодні, 16 листопада, не заслуховуватимуть звіт спеціальної депутатської комісії, яка вивчала фінансово-господарську діяльність теплопостачальних підприємств Львова. Як пояснив міський голова Андрій Садовий, члени цієї комісії звернулися до нього з проханням відкласти цей звіт, бо вони ще не готові прозвітувати.

Поряд з тим зняття цього питання з порядку денного викликало обурення багатьох депутатів. Так, член БЮТу Теодор Дяків заявив, що в такий спосіб міська влада намагається приховати реальний стан справ на теплопостачальних підприємствах міста. Натомість Андрій Садовий зазначив, що цим питанням займається депутатська комісія, а депутати є вільними особистостями і він не має права на них тиснути.
Як сказав голова спеціальної депутатської комісії з вивчення діяльності теплопостачальних підприємств Петро Адамик, комісія поки що не мала можливості детально вивчити ситуацію: „Ми вирішили провести незалежний аудит теплопостачальних підприємств, а для цього необхідно як мінімум місяць. Отож ми звернулися до виконкому Львівської міської ради, щоб виділили кошти на його проведення, та до міського голови - щоб він дозволив його провести”, — наголосив Петро Адамик.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ