Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутат Блавацький відправляє головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні Лемішка у відставку

Олександр Лемішко повинен визначитися з тим, яку посаду він хоче обіймати Він нині посідає три посади, тому не справляється з роботою на жодній. Лемішко працює хірургом, депутатом Львівської обласної ради, головою постійної комісії. Він займає не своє місце. Про це «Гал-інфо» повідомив депутат Львівської обласної ради Михайло Блавацький.

За його словами, Олександр Лемішко як головний лікар повинен нести персональну відповідальність за антисанітарію і жахливий стан Львівської обласної клінічної лікарні. Нагадаємо, раніше через антисанітарію санепідемстанція закрила харчоблок та пральню лікарні. 

Нагадаємо, що головний державний санітарний лікар Львівської області виніс постанову про тимчасове припинення функціонування пральні та харчоблоку Львівської обласної клінічної лікарні починаючи з 3 серпня. Як повідомляє прес-служба ВО «Свобода», це пов’язано із порушеннями умов утримання та лікування хворих, які виявили санепідстанція. Обстеження проводили за зверненням депутата Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Михайла Блавацького.

Депутат Михайло Блавацький оприлюднив на сесії Львівської обласної ради  факти безгосподарності у Львівській обласній клінічній лікарні, а також надіслав звернення до головного санітарного лікаря області щодо порушень у медичному закладі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ