Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутат Держдуми мав стати на коліна, - "Українська партія"

Лідер Львівської обласної організації «Української партії» Остап Стахів відмовився назвати прізвище активіста партії, який сьогодні, 27 липня, облив томатним соком депутата Держдуми Російської федерації Сергія Сметанюка під час круглого столу у Львівській ОДА. «Це була акція, а не піар однієї особи», – сказав він.

За словами Стахіва, акцію ініціювала Львівська міська організація УП. «Депутат поводився тут не як гість, а як окупант, тому ми вирішили довести, хто тут господар. Якщо влада не може це продемонструвати, то це зроблять молоді хлопці, так як це було у бою під Крутами», – сказав він.

 

На запитання, чи була акція спланованою завчасу Остап Стахів відповів таке: «Це була спланована акція. Якби він став на коліна і вибачився перед Україною за злочини тоталітарного режиму… А він почав говорити про те, що ми вас визволили, а ви цього не цінуєте, що у нас перекручене бачення історії. Тому ми вчинили це і вийшли, бо зрозуміли, що з такою людиною нема про що дискутувати».

 

Нагадаємо, що сьогодні, 27 липня, представники «Української партії» під час круглого столу у Львівські облдержадміністрації, присвяченому 65-річчю входу Червоної армії до Львова, облили томатним соком депутата російської Держдуми Сергія Сметанюка. 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ