Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутат Кожан долучився до «Вифлеємської гостини» для потребуючих

Вже кілька років поспіль волонтери-студенти Українського католицького університету на Коляду проводять благодійну акцію «Віфлеємська гостина», у межах якої – різдвяна вечеря для потребуючих. Вже традиційно благодійну допомогу для проведення доброчинства УКУ надає депутат Львівської обласної ради Володимир Кожан.

 

Меценат одразу відгукнувся на прохання організаторів «Вифлеємської гостини». «Цього року ми очікуємо в гості 150 потребуючих осіб, - каже співорганізатор акції, студентка Українського католицького університету, Христина Михалюк. – Єдиним джерелом фінанансування «Вифлеємської гостини» є благодійні пожертви. Тому ми щиро вдячні депутатові обласної ради Володимирові Кожану та усім меценатам, людям доброї волі за підтримку. Переконана, що Господь Бог щедро подякує їм за пожертви для потребуючих, адже своїм внеском, меценати спричинилися до того, що у чиємусь житті у різдвяний час стане більше тепла і світла, - наголосила Христина Михалюк.

 

Слід зауважити, що не дивлячись на нелегкі економічні часи, цього річ жодна соціально незахищена людина, котра звернулася до благодійника Володимира Кожана з проханням допомогти в організації столу до Святої різдвяної вечері, не залишилася без уваги. А таких близько трьохсот осіб.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ