Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутат Львівської міськради Юрій Ломага придбав дорожні знаки для школи у Підбірцях

У селі Підбірці, яке зараз належить до Львівської МТГ, на шляху до місцевої школи поставлять дорожні знаки. Попри звернення мешканців про небезпеку руху, знаків досі тут не ставили. Про це розповів депутат Львівської міської ради від Європейської Солідарності Юрій Ломага

"Нещодавно у Підбірцях спільно із колегою-депутатом Олексієм Різником проводили прийом громадян. Тоді люди, які прийшли на прийом озвучили серйозну проблему – на шляху до школи немає дорожніх знаків. Люди не мали надії на те, що влада вирішить цю проблему до 1 вересня.

Тоді я пообіцяв, що самотужки вирішу це питання. Сьогодні привіз у Підбірці дорожні знаки, які у найшвидші терміни будуть встановлені. Немає нічого ціннішого, аніж життя і здоров’я наших діток. І про це потрібно пам’ятати завжди, а шлях дітей до школи відтепер буде безпечнішим", - розповів Юрій Ломага.

Публікація у рамках Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ