Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутат Львівської облради Тарас Керницький сумнівається у правомірності рішення «Нашої України» і буде домагатися відновлення справедливості

Депутат Львівської обласної ради від «Нашої України» Тарас Керницький, якого 10 листопада президія Львівської обласної організації НСНУ рекомендувала виключити з партії звернеться до контрольно-ревізійного комісії партії щодо правомірності прийнятого рішення. Про йдеться у заяві депутата.
«Це рішення викликало нерозуміння з моєї сторони та з боку моїх колег у Львівській обласній раді. Занепокоєння викликає підкилимний спосіб прийняття такого неоднозначного рішення, адже я не був повідомлений про засідання президії та не отримав змоги на конструктивну дискусію чи хоча б пояснення, – повідомляє Тарас Керницький. – У цій ситуації я звернусь до контрольно-ревізійного комісії ЛОО НСНУ щодо правомірності прийнятого рішення, оскільки не бачу підстав для цього рішення. Підтвердженням цього є протоколи засідань фракція «Наша Україна» та мої голосування у Львівській обласній раді».
На думку депутата, небажання деяких членів партії сприймати альтернативне бачення власних колег не може сприяти розвитку партії у демократичному руслі. «Сприймаю такі рішення як намагання узурпувати право на безапеляційне прийняття будь-яких рішення без колективного та конструктивного внутрішньо-партійного діалогу, – вважає Керницький. –Жодні кроки не змусять мене змінити власну позицію чи вийти з лав партії. Надану нам виборцями довіру ми повинні виправдовувати тільки виваженими кроками, що відповідають інтересам регіону та його поступовому розвитку».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ