Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутат Львівської облради Володимир Кожан допоміг постраждалим від повені мешканцям Монастирця

Учора, 30 липня, депутат Львівської обласної ради Володимир Кожан відвідав постраждале під час повені село Монастирець Городоцького району, яке лежить поблизу Дністра, і де затопленими виявилися практично усі домівки. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі депутата.
Спільно з оперативним штабом райдержадміністрації депутат облради надав мешканцям села першу гуманітарну допомогу: 200 бутлів питної води та 200 пляшок мінеральної. У 90 постраждалих будинків також передано пакети із продуктами (олія, цукор, рис, гречка, горох, макарони, чай тощо) та аптечку з найпотрібнішими ліками.

За словами заступника голови РДА Василя Савчука, така допомога виявилась надзвичайно потрібною, бо «відрізані» водою люди рятують свої домівки та майно і не мають можливості покинути село та здійснити потрібні покупки. «Головне те, що мешканці Монастирця відчули, що їх не залишили в біді і готові допомогти не лише добрим словом і висловами співчуття, а реальними справами і власними ресурсами», – сказав він.  

«Зі Львова все виглядає інакше. Але коли ти побуваєш серед тої води, яка забрала часто весь урожай, речі, свійську птицю, то на власні очі бачиш реальну трагедію села. Зараз найбільшою проблемою може стати поширення інфекційних захворювань. А конкретних механізмів боротьби з цим лихом немає. Я закликаю усіх своїх колег-депутатів, особливо бізнесменів, яких є немало у раді, прийти на допомогу селу. Особисто я беру певні зобов’язання щодо допомоги мешканцям Монастирця і в майбутньому», —  заявив депутат Львівської обласної ради, генеральний директор ТзОВ «Краківський ринок» Володимир Кожан.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ