Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутат Львівської облради Володимир Кожан привітав краян з празником Святого Воскресіння

Депутат Львівської облради Володимир Кожан перед Великоднем побажав мешканцям краю світла, радості і любові. Подаємо вітання повнотекство:
«Серед усіх празників церковного календаря ми відчайдушно, з нетерпінням і трепетом, чекаємо свята, яке дороге й любе для кожного християнина, свята, ознаменованого Воскресінням Господнім. І не лише момент очікування переживаємо у ці дні. Наші душі переповнюються радістю, наша віра скріплюється, серця наливаються ласкою та любов’ю. Ми заново переосмислюємо своє буття, прагнемо до омріяного майбутнього.

Воскресіння Господнє – це не лише перемога життя над смертю, добра над злом, світла над темрявою, правди над лицемірством. Своїм прикладом Ісус ще і ще раз демонструє нам, що саме має бути сенсом нашого життя, вказує на перевагу душі над тілом, кличе нас до очищення, вабить до чогось незнаного, але надзвичайно корисного.

« Я Світло для світу. Хто йде вслід за мною, не буде ходити у темряві той, але матиме світло життя». Ця сокровенна Христова фраза має формувати нашу свідомість, кликати до переосмислення, спонукати до самопожертвування задля ближнього. Господь щоденно стукає у наші душі, а Великдень – це як підсумок прожитого, аналіз зробленого. Бог повсякчас хоче нашої покори та любові, вказуючи, що саме вони врятують від безжального гріха, що так бурхливо панує над світом.

Дорогі краяни! Дозвольте привітати кожного з Вас, усі Ваші родини зі святом Воскресіння! Нехай Ісус, що востав із мертвих, принесе світло у Ваші оселі, нехай радість та любов окрилюють на добрі справи, а щастя й здоров’я не залишають ніколи.

Веселих Великодніх свят, запашної паски, Господнього багословення!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!»

З повагою, Володимир Кожан, депутат Львівської обласної ради
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ