Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутат Львівської облради за три дні до виборів вирішив втекти від Тимошенко

Заступник міністра оборони Богдан Буца подав у відставку через незгоду з політикою уряду в оборонній сфері. Про це повідомила «Українська правда».

 

"Інформація міністра Кабінету міністрів Петра Крупка з приводу добровільної відставки заступника міністра оборони Буци не повною мірою відповідає дійсності", - повідомив представник Міноборони.

 

За його словами, Буца мотивував свою відставку незгодою з політикою уряду, зокрема у сфері виконання оборонного замовлення.

 

"Тому у випадку з відставкою Буци йдеться про припинення державної служби, у першу чергу з політичних мотивів", - сказав співрозмовник агентства.

 

У середу, 3 лютого, міністр Кабміну Крупко повідомив про те, що уряд прийняв відставку Буци з посади заступника міністра оборони України.

 

На цю посаду Буца був призначений у січні 2008 року і відповідав за переозброєння Збройних сил.

 

Нагадаємо, депутата Львівської обласної ради Богдана Буцу пов’язують з екс-Прем’єр-міністром, міністром оборони Юрієм Єхануровим. Свого часу Буца був народним депутатом, його називали найбільшим лобістом Львівщини у Києві.

 

Народився Богдан Буца у селі Воютичі Самбірського району Львівської області. Працював першим заступником та начальником львівського обласного відділення Фонду держмайна, заступником голови Фонду Держмайна України, радником Президентів Кучми та Ющенка, заступником голови правління НАК «Нафтогаз України», міністром Кабінету міністрів, заступником голови центрального виконкому НСНУ та на низці інших державних та партійних посадах.

 

Українська правда

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ