Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Депутат Володимир Кожан долучився до нагородження жінок-ветеранів, яке проводитимуть 8 березня

«Не дуже приємно, але мушу констатувати, що протягом останніх років, ветерани Великої вітчизняної війни опинилися поза увагою місцевої влади, - розповідає член Львівської міської ради ветеранів України Григорій Костюк. – Для того, щоби хоч якось підтримати тих, хто проливав кров у 41-45 роках, привітати їх зі святами - ми змушені йти за допомогою до спонсорів та меценатів. Звичайно, не усі радо відгукуються, але є люди, котрі йдуть назустріч. І серед таких – депутат Львівської обласної ради Володимир Кожан», - акцентує ветеран Костюк.

 

Зі слів Григорія Костюка, депутат Кожан вже протягом десяти років підтримує ветеранську організацію. «Два-три рази на рік ми отримує допомогу від Володимира Дмитровича, в основному перед значимими для нас, ветеранів, святами як День Перемоги та День Армії. Цього року пан Кожан долучився до нагородження жінок-ветеранів, яке ми будемо проводити до 8 Березня».

 

Депутат обласної ради Володимир Кожан запевнив, що і надалі сприятиме ветеранам і закликає усіх меценатів не бути байдужими до тих, хто ризикував життям задля нашого майбутнього.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ