Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутатів ЛМО УНП розділили по районах Львова, непорозуміння у фракції немає

Провід ЛМО УНП на черговому засіданні п’ятого вересня прийняв рішення про обов’язковий звіт кожного депутата фракції перед партією по завершенні кожної сесії міськради, а також закріпив депутатів фракції УНП за районами міста. Про це повідомили у прес-службі ЛМО УНП.
 Таким чином працювати з виборцями у Галицькому районі від УНП буде депутат Андрій Кондрат, у Залізничному районі – депутат Володимир Кадушкевич, у Личаківському районі – Ігор Гавришкевич, у Шевченківському районі – Володимир Гірняк, у Франківському районі – Роман Андрусишин, депутати Юрій Кужелюк та Віра Лясковська куруватимуть місто в цілому, а також м. Винники.
 У зв’язку з тим, що у місті поширюються чутки про непорозуміння у фракції УНП у Львівській міськраді, провід ЛМО УНП провів чергове засідання спільно з депутатами міськради від УНП для того, щоби з’ясувати реальний стан справ усередині фракції та причини поширення цих чуток. Заслухавши присутніх депутатів, обговоривши роботу фракції, Провід ЛМО УНП визнав задовільною діяльність голови фракції УНП у Львівській міськраді Юрія Кужелюка і заявляє, що «питання про зміну лідера фракції не було, не є і, згідно з рішенням проводу ЛМО УНП, не буде актуальним до завершення депутатської каденції».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ