Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутатська група ВО «Батьківщина» у Львівській обласній раді легітимна, – Денькович

Депутатська група ВО «Батьківщина» у Львівській обласній раді є легітимною, оскільки створена відповідно до регламенту ЛОР. Про це «Гал-інфо» сьогодні, 14 квітня, заявив народний депутат України, голова ЛОО ВО «Батьківщина» Іван Денькович.

 

Претензії керівника фракції БЮТ у Львівській обласній раді Івана Стецьковича щодо нелегітимності депутатської групи, бо фракція не давала дозволу на її створення, Іван Денькович відкинув, оскільки саме керівництво є нелегітимним. Сам Іван Денькович наголосив, що не робить різниці між депутатською групою ВО «Батьківщина» та фракцією БЮТ.

 

Також Іван Денькович повідомив, що звітно-виборча конференція ВО «Батьківщина» відбудеться наприкінці травня. Вона була перенесена у звязку із перенесенням дати зїзду партії, що має відбутися восени. Раніше планувалося, що звітно-виборча конференція відбудеться на початку травня. Керівництво ЛОО ВО «Батьківщина» буде запрошувати лідера партії Юлію Тимошенко відвідати конференцію.

 

Крім того, голова ЛОО ВО «Батьківщина» зазначив, що анонсована партійна чистка в «Батьківщині» торкнеться й Львівської обласної організації та фракції БЮТ у ЛОР. Однак, прізвищ Іван Денькович називати не захотів.       

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ