Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Депутатська комісія обговорила стратегію розвитку теплопостачання міста

„На розширеному засіданні тимчасової депутатської комісії щодо вивчення послуг тарифів на теплопостачання обговорили стратегію розвитку теплопостачання міста”, – про це „Гал-info” повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
 На комісії були присутні керівники теплопостачальних підприємств „Львівтеплоенерго” Ігор Марчак, „Залізничтеплоенерго” Мирон Терех та перший заступник міського голови Микола Одуха.
Під час засідання комісії обговорювалось питання щодо стратегії розвитку теплопостачальної господарки міста та першочергові заходи, що мають бути здійснені у цьому напрямку. Членами комісії розглядалося питання подальшого управління теплогенеруючими підприємствами, а саме можливості залучення інвестиційних коштів в розвиток теплопостачальної галузі із збереженням повного контролю над підприємством або як альтернатива – передача їх у концесію чи довгострокову оренду. Обговорили варіанти можливих змін господарсько-правової форми теплопостачальних підприємств міста, об’єднання двох підприємств в одне для використання переваг монопольного становища „тепловиків”.
Окрім того, під час засідання комісії піднімали питання використання субвенції з державного бюджету для теплопостачальних підприємств у розмірі 27,7 мільйона гривень, які будуть спрямовані та енергозберігаючі технології.
Відтак комісія вирішила на наступне засідання підготувати перелік першочергових заходів на 2007 рік щодо розвитку теплопостачальної господарки міста. Зазначені заходи будуть запропоновані для затвердження сесії Львівської міської ради, орієнтовно в другій половині травня. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ