Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Депутатська комісія природокористування підтримала виділення грошей для ЛКП „Збиранка”

Дискусійне питання поповнення статутного фонду ЛКП „Збиранка” в сумі 910 тис. грн., яке депутати на минулому пленарному засіданні не підтримали, розглянула профільна комісія природокористування, охорони довкілля та благоустрою ЛМР. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Присутній на засіданні комісії директор ЛКП „Збиранка” Богдан Горбаль обґрунтував необхідність виділення такої суми коштів.
За його словами, кошти спрямовуватимуться на закупівлю двох одиниць техніки – бульдозера, вартістю 660 тис. грн. та великовантажного самоскиду, вартістю 295 тис. грн. Решта коштів піде на сплату відсотків для проведення тендеру.
Загалом ЛКП „Збиранка” щорічно вивозить та частково захоронює 1 млн 300 тис. метрів кубічних сміття. За словами Богдана Горбаля, на такий великий об’єм роботи наявної у ЛКП „Збиранка” техніки для прибирання сміття недостатньо.
Враховуючи наведені паном Горбалем аргументи щодо необхідності закупівлі техніки для „Збиранки”, комісія природокористування, охорони довкілля та благоустрою підтримала зміни до бюджету м. Львова в частині поповнення статутного фонду цього комунального підприємства. Остаточне рішення щодо цього питання депутати приймуть на сьогоднішньому пленарному засіданні сесії Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ