Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати БЮТ покинули cесійний зал облради

Після перерви сьогоднішнього сесійного засідання фракція БЮТ різними методами намагалася повернутися до розгляду вчорашнього питання по звільненню чотирьох голів РДА. Для цього фракція зробила спробу заблокувати прийняття рішень стосовно виплат одноразової допомоги малозабезпеченим та затвердження складу журі та нової редакції положення про обласні премії в галузі культури, літератури, журналістики та архітектури. Після того, як пропозиція Ігоря Держка повернутися до питання про звільнення голів РДА не пройшла, фракція БЮТ демонстративно покинула зал.

Голова фракції БЮТ Ігор Держко заявив про те, що фракція ініціюватиме позачергове сесійне засідання для детального розгляду звіту тимчасової комісії та аналізу дій голови ЛОДА Петра Олійника.
Сесія переноситься на 4 липня
Нагадаємо, сьогодні, 23 червня 2006 року, розпорядженням Президента України Віктора Ющенка звільнено з посад чотирьох голів райдержадміністрацій Львівщини.
Зокрема, звільнено Ростислава Новоженця з посади голови Яворівської районної державної адміністрації, Василя Паховчишина - з посади голови Самбірської районної державної адміністрації, Івана Давидяка - з посади голови Мостиської районної державної адміністрації, Олега Панькевича - з посади голови Бродівської районної державної адміністрації – за неналежне виконання службових обов'язків.
Учора, 22 червня, на сесійному засіданні Львівської обласної ради був розглянутий звіт тимчасової депутатської комісії на предмет звільнення чотирьох голів РДА. Голова комісії Петро Колодій запропонував такі проекти рішень: відкликати рішення колегії ЛОДА про подання на звільнення голів чотирьох голів РДА (Мостиський, Самбірський, Яворівський та Бродівський райони) і направити відповідне звернення до Секретаріату Президента та Президента особисто; дати оцінку Петру Олійнику як керівнику ОДА на предмет мотивації подання на звільнення голів РДА; голосування щодо тих митань має відбуватися в таємному режимі.
 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ