Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати дозволили встановити біля «Арени Львів» станцію стільникового зв’язку

Сьогодні, 10 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до детального плану території у районі вул. Стрийської – кільцевої дороги – проектованої вул. В.Вернадського у Львові для встановлення станції стільникового зв’язку одного з мобільних операторів. За таке рішення проголосувало 70 депутатів.

Відповідно, розглянувши звернення Львівської філії приватного акціонерного підприємства «Київстар» депутати дозволили внести зміни в детальний план території району вул.Стрийської – Кільцевої дороги – проектованої вул.В.Вернадського для встановлення на цій території станції стільникового зв’язку.

Детальний план території розробив Державний інститут проектування міст «Містопроект» та затверджений ухвалою міської ради від 21.05.2009 № 2650 «Про затвердження детального плану території у районі вул.Стрийської – Кільцевої дороги – проектованої вул.В.Вернадського (будівництва стадіону на вул.Стрийській – Кільцевій дорозі) та Концепції розвитку містобудівного комплексу південного району Львова».

Депутати доручили управлінню “Секретаріат ради“ до часу затвердження змін до детального плану території у районі вул. Стрийської – кільцевої дороги – проектованої вул. В. Вернадського забезпечити проведення громадських слухань щодо цих змін.

В пояснювальній записці вказано, що розміщення станції стільникового зв’язку забезпечить мешканців та гостей міста якісним мобільним телефонним зв’язком під час проведення чемпіонату з футболу Євро-2012.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ