Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Дрогобицької міськради звернулися до Максимова з проханям взяти під контроль проблеми пікутувальників ратуші, які вимагають визнати себе співласниками міні-ринку на вул. Грушевського

Депутати Дрогобицької міськрада звернулися до начальника управління МВС у Львівській області Максимова взяти під свій  особистий контроль проблеми  пікутувальників ратуші,  які вимагають визнати себе  співласниками міні-ринку на вул. М. Грушевського. Повідомили „Гал-іnfо” в управлінні з питань внутрішньої політики ЛОДА.
Також депутати звернулася до Н. Ластов’як з проханням відновити роботу ринку та до прийняття судом та слідчими органами конкретних рішень допустити підприємців до їх торговельних місць.
Сьогодні, 13 жовтня підприємці М. Гавриш, Л. Рубель, О. Фляк пікетували Дрогобицьку міську раду. Вони стверджували, що з-під ратуші підуть лише тоді, коли їх визнають співласниками міні-ринку на вул. М. Грушевського.
Нанадаємо, 12 жовтня, на сесії міської ради депутати заслухали інформацію, які стверджують, що вони, не підписуючи ніяких документів, виступили спільниками у будівництві міні-ринку на вул. Грушевського з Н.Ластов’як, яка сьогодні заявляє, що є одноосібним власником ринку, припинила його роботу і виставила охорону. Підприємці вимагають від міської ради скасувати попередні власні рішення щодо виділення землі та побудови ринку. Депутати роз’яснили підприємцям, що вони без чітких підстав не можуть скасувати попередні рішення міської ради. Для цього необхідне документальне підтвердження шахрайства з боку Н.Ластов’як.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ