Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Городоцької та Яворівської райрад, а також депутати Дрогобицької міської ради звернуться до Президента на підтримку створення помаранчевої коаліції

19 червня відбулося засідання сесії Городоцької районної ради. На засіданні депутати розглянули низку питань, а зокрема: про звернення до Президента України на підтримку створення Помаранчевої коаліції у Верховній Раді України; передачу зі спільної власності територіальних громад району в комунальну власність територіальної громади м.Комарно бетонних плит і бетонних блоків.

Депутати вирішили скерувати звернення до Президента України на підтримку створення Помаранчевої коаліції у Верховній Раді України.
20 червня відбулося засідання сесії Дрогобицької міської ради, на якій депутати прийняли звернення до Президента України В.Ющенка та ВРУ. У зверненні висловлена стурбованість затягування процесу переговорів і створення Помаранчевої коаліції, а відтак і формування уряду. Депутати закликали лідерів помаранчевих сил негайно підписати коаліційну угоду.
20 червня розпочала роботу сесія Яворівської районної ради. Голова районної ради І.Карпа оголосив склад депутатських фракцій райради: фракція ВО "Батьківщина"- Блок Юлії Тимошенко" (28 депутатів, голова Я.Кобиця), "Яворівщина" (11 депутатів, голова – М.Довба), НСНУ (19 депутатів, голова – В.Балух), депутатська фракція КУН "Національний вибір" (7 депутатів, голова – Т.Король), НРУ (6 депутатів, голова – Р.Гасиджак).
Депутати райради ухвалили текст звернення до лідерів блоку Юлії Тимошенко, блоку "Наша Україна", СПУ, а також до Президента України В.Ющенка. У зверненні наголошується про не сприйняття об'єднання з Партією регіонів, про припинення взаємних звинувачень, про чіткий розподіл відповідальностей професійного та ефективного уряду. Депутати райради також вимагають визнати вояків ОУН-УПА воюючою стороною. Під час відкритого голосування затверджено склад 10 постійних депутатських комісій районної ради, голів комісій та їх заступників. У роботі сесії оголошено перерву. Про це повідомили в Управлінні з питань внутрішньої політики Львівської ОДА.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ