Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати готові знищувати МАФи, але не для піару Садового та «Самопомочі»

Сьогодні, 28 лютого, під час сесії Львівської міської ради депутати відмовились вилучити з Перспективної схеми МАФів ті кіоски, які продавали алкоголь з порушеннями. За перенесення рішення проголосувало 59 депутатів.

Додамо, що на вилучення із Перспективної схеми потрапило 11 МАФів.

Як зазначив депутат Львівської міської ради (фракція «Україна соборна») Юрій Кужелюк: «Ніхто не роти боротьби з цим явищем, але проти такого брудного піару».

Відповідно депутати запропонували перенести питання та створити робочу групу для вивчення цієї проблеми, аби зробити все об’єктивно.

Нагадаємо, сьогодні під час засідання Львівської міської ради голова ГО «Я – львів’янин» Андрій Антонищакзаявив, що боротьба «Самопомочі» з пияцтвом – це не інакше, як самопіар.

Він зазначив, що у департамент економічної політики ГО подало список усіх торгових точок, в яких продають спиртне з порушенням, але департамент економічної політики на свій розсуд вирішив, хто порушує, а хто ні.

Він додав, що за каденції міського голови Львова Андрія Садового відбувається систематичне знищення МАФів.

Антонищак каже, що вилучення з Перспективної схеми малих архітектурних форм – це ніщо інше, як рейдерське захоплення МАФІв.

«Це заангажованість мера міста на користь великих супермаркетів», - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ