Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати хотіли виділити для себе 15 земельних ділянок, а я такого не сприймаю — мер Винник

«Вся справа у тому, що минулого тижня депутати Винниківської міської ради хотіли провести сесію міської ради, де винесли 15 питань про виділення земельних ділянок для депутатів. Такої політики не сприймаю і тому відмовився підписувати порядок денний, і його підписала секретар міської ради, не маючи на це жодних повноважень, адже міський голова живий, він ходить на роботу та працює. Тому вона не мала права підписувати порядок денний», — прокоментував «Гал-info» міський голова Винник Теодор Гудзяк.
За його словами, сесія все-таки була проведена, однак ті питання не розглядалися, оскільки секретар ради відмовилася вести сесію і брати на себе цю відповідальність. «Проте порядок денний є підписаним і його ніхто не скасовував. Після початку сесії секретар відмовилася брати на себе таку відповідальність», — сказав він.
Нагадаємо, сьогодні депутати Винниківської міської ради підписали звернення до прокурора Личаківського району Львова Володимира Василика. На думку депутатської більшості, міський голова Винник протягом тривалого часу грубо порушує права депутатів ВМР, яке їм гарантовано законодавством. Підставою для звернення стала відмова Гудзяка проводити чергове засідання сесії 18 жовтня. Голови фракцій „Наша Україна”, БЮТу, УНП, СПУ, кажуть, що міський голова в черговий раз грубо порушив права депутатів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ