Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Кличка закрили свої персональні сторінки в усіх соцмережах

Народні депутати від партії «УДАР» ухвалили рішення тимчасово закрити свої персональні сторінки у всіх соціальних мережах, повідомила прес-служба партії.

Відповідне рішення зумовлене тим, що за останні декілька днів сторінки лідера партії «УДАР» Віталія Кличка, заступника лідера «УДАРу» Віталія Кличка в соцмережах були зламані хакерами та на них були розміщена провокативна інформація. Крім того, хакерських атак зазнали офіційний сайт партії «УДАР», а також сторінки партії в соціальних мережах.

«У зв’язку з цим, застерігаємо ЗМІ від розповсюдження інформації з посиланням на начебто повідомлення зі сторінок депутатів партії «УДАР» в соцмережах. Крім того, наголошуємо, що в разі появи таких інформаційних повідомлень, будемо розцінювати це як сплановану провокацію проти «УДАРу» та її лідера Віталія Кличка», - йдеться в заяві партії.

Також звертаємо увагу ЗМІ, що акаунт лідера партії «УДАР» Віталія Кличка в соціальній мережі Facebook перетворено в публічну сторінку. Тому всі акаунти Кличка, які з’являтимуться в соцмережах, будуть фальшивими.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ