Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати ЛМР не можуть закінчити інвентаризацію майна Міноборони у Львові, бо не мають доступу до державної таємниці

Депутати міськради не можуть закінчити інвентаризацію майна Міноборони у Львові, бо не мають доступу до державної таємниці, — повідомив „Гал-info” секретар робочої групи з інвентаризації нерухомого майна і земельних ділянок військових формувань ЗОК Львівської міської ради Роман Андрусишин. Як він пояснив, військовослужбовці не допускають членів робочої групи на деякі об’єкти, оскільки для цього вони повинні мати спеціальний допуск до державної таємниці.
 „Ми оглянули вже близько 20 об’єктів, а на інші не можемо потрапити без відповідного допуску. Львівська міська рада повинна була подбати, щоб нам дали допуск до державної таємниці, однак з невідомих мені причин поки що чиновники цього не зробили. Відповідно, через це і затягнулася процедура інвентаризації військового майна”, — пояснив Роман Андрусишин.
Як наголосив депутат, робочій групі залишилося оглянути ще близько 60 об’єктів Західного оперативного командування, і якщо ЛМР найближчим часом виробить необхідні допуски, то інвентаризацію земель військових закінчать орієнтовно до кінця березня цього року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ