Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати ЛМР звернулись до керівництва держави з приводу загострення криміногенної ситуації у Львові

Львівська міська рада звернулася до Президента України Віктора Ющенка, прем’єр-міністра Віктора Януковича, голови Верховної Ради України Олександра Мороза з приводу загострення криміногенної ситуації у Львові.
Зокрема, у зверненні йдеться, що кримінал, нехтуючи будь-якими нормами моралі, відверто прагне привласнити чужу власність шляхом убивств підприємців та представників влади. Особливо небезпечним є те, що під час таких замахів страждають невинні люди. Для прикладу, під час замаху на депутата Львівської міськради Романа Федишина загинула 14-річна дитина.
Львівську міську раду турбує безпорадність правоохоронних органів, які, попри всі обіцянки, так і не розкрили вбивств Богдана Опірського, Степана Сенчука, Ярослава Вовчака та інших, а також недотримання слова міністром внутрішніх справ щодо відновлення діяльності ДАІ у місті Львові. Львівська міськрада вносить пропозицію розробити і прийняти закон про перепідпорядкування або подвійне підпорядкування органів міліції міським радам обласних центрів. За це звернення проголосувало 77 депутатів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ