Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати ЛОР вирішили не міняти форму власності єдиного кінотеатру обласної комунальної власності

На засіданні постійної комісії з питань культури, духовного відродження, ЗМІ та туризму Львівської обласної ради начальник управління внутрішньої політики ЛОДА Святослав Шеремета та заступник начальника відділу у справах національностей та релігій ЛОДА Устим Хаварівський прозвітували про виконання планів заходів та програм за 9 місяців 2007 року. Також депутати провели уточнення плану заходів управління до кінця року.
Про виконання заходів та програм, на які були виділені кошти з обласного бюджету, доповідала начальник управління у справах поліграфії та телерадіопростору ЛОДА Оксана Бойкович. Вона наголосила на проблемах, які виникають з проведенням тендерів на виконання послуг, та все ж запевнила, що до кінця року всі програми буде виконано. Також депутати розглянули проект Програми розбудови та модернізації інформаційної мережі телебачення і радіомовлення, впровадження цифрового телерадіомовлення у Львівській області. Депутати обговорили її та вирішили відправити на доопрацювання.
Було заслухано звіт про виконання програм за 9 місяців 2007 року управлінням охорони культурної спадщини ЛОДА та управлінням культури та туризму ЛОДА.
Під час засідання також обговорювалося питання про долю єдиного кінотеатру обласної комунальної власності. В його обговоренні взяли участь заступник начальника управління культури і туризму ЛОДА Надія Шатинська, директор Львівської обласної контори прокату кінофільмів Андрій Бабінський та директор ДКП Кінотеатр "Львів" Михайло Вовчко. Попри критичний стан з кінотеатром, депутати вирішили в жодному випадку не давати згоду на зміну профілю чи форми власності кінотеатру, вважаючи за необхідність його збереження. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ