Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Депутати ЛОР звільнили від сплати податків за землю Подорожнянсьбкий рудник та Стебницький полімінерал

Попри значний спротив члена бюджетної комісії Степан Кубіва  прийняттю рішення про звільння від сплати за землю підприємств Подорожнянського рудника та Стебницького полімінералу депутатський корпус 77 голосами в цілому прийняв це рішення. Загальна сума еквіалентна звільненню від податків цих підприємств становить 200 000 гривень і буде направлена виключно на цільове використання.
 Член бюджетної комісії Степан Кубів виступив з ініціативою не підтримувати проект цього рішення, оскільки на його думку підприємства-невдахи мають бути оголошені банкрутами і шукати нових інвесторів для свого розвитку. Що стосується вищезгаданих підприємств, то вони несуть потенційну екологічну загрозу для жителів Дрогобиччини та Стебника. Держава дотує ці підприємства у зв’язку з необхідністю вирішення проблеми екологічної загрози. Як розповів голова бюджетної комісії Степан дави дяк держава недофінансовує роботи і надходження коштів є на рівні 30%.
 Як доповнення до проекту рішення депутати вирішили зобов’язати керівників цих підприємств рекомендувати профільним комісіям представити програми виходу із проблемної екологічної ситуації та аналіз цільового використання коштів, зекономлених внаслідок відміни від сплати за оренду землі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ