Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Здоров'я

Депутати Львівщини виділять ще 4,5 млн грн, аби завершити ремонтні роботи у пологовому відділенні обласної лікарні

Львівська обласна рада виділить на завершення ремонтно-будівельних робіт у пологовому відділенні Львівської обласної клінічної лікарні ще 4,5 млн грн.

Таке рішення було прийнято учора, 10 березня, під час засідання постійної депутатської комісія з питань охорони здоров’я та материнства Львівської обласної ради, передає кореспондент Гал-інфо.

Депутатська комісія підтримала питання виділення додаткових коштів на завершення реконструкції пологового відділення Львівської обласної клінічної лікарні.

Як зазначили під час обговорення цього питання депутати, ця історія триває вже давно і вони неодноразово виїздили на цей об’єкт. Наразі підрядник стверджує, що для завершення ремонтно-будівельних робіт необхідно ще 4,5 млн грн.

Депутати вирішили виділити ці кошти, аби поставити нарешті крапку у цьому питання, адже пологове відділення закрито вже чотири роки, а Львівська обласна рада витратила на ремонтно-будівельні роботи вже близько 80 млн грн.

Як зазначив директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Ореста Чемерис, якщо не вирішити це питання зараз, то приміщення у яке вкладено великі кошти обласного бюджету почне знову руйнуватися.

Він також додав, що на меблі та обладнання для пологового необхідно буде виділити ще 11 млн грн, але ці речі планують закуповувати поетапно.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, Львівська обласна рада виділить 6,7 млн грн на закупівлю сучасного устаткування комплексної дезінфекції та стерилізації хірургічних інструментів для Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ