Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Депутати Львівської міськради звернуться з питанням щодо „Львівсільмашу” до Президента та прем’єра

Депутати Львівської міської ради звернеться до Президента України Віктора Ющенка та прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко з проханням дати вказівку відповідним органам щодо розслідування та встановлення законної реалізації державної частки власності ВАТ Завод „Львівсільмаш” і з’ясувати, скільки коштів отримала держава від її реалізації. Це чітка вимога колективу ВАТ Львівсільмаш, який стверджує, що врятував державну частку власності і товариство у цілому у процедурі санації 2003-2006 років. Про це сьогодні під час сесії Львівської міської ради зазначив депутат від фракції УНП Володимир Гірняк.
Окрім того, депутати звернуться з проханням щодо розслідування фактів проведення загальних зборів акціонерів ВАТ „Завод „Львівсільмаш” 30.04.08 року та для відповідного реагування по факту виготовлення документів за результатами цих зборів; дати вказівку щодо розслідування підстав порядку денного і правомірності скликання загальних зборів акціонерів заводу „Львівсільмаш” на 19.12.08 р. у м. Києві. Депутати вимагають визначення законності внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців 11.07.2008 року державним реєстратором – начальником управління державної реєстрації виконавчого комітету ЛМР Дудою Володимиром щодо юридичної особи заводу, а також щодо видачі дублікату свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи ВАТ „Львівсільмаш” на підставі втрати оригіналу для аналізу становища на заводі. Для того пропонують створити робочу комісію для проведення внутрішнього розслідування та аналізу документів, поданих 11.07.08 р. державного реєстратора на предмет відповідності їх законодавству, і щоб робочій групі доручили доповісти про результати роботи на наступній сесії ЛМР.
Нагадаємо, сьогодні зранку під стінами Ратуші працівники „Львівсільмашу” розпочали пікетування, вимагаючи припинити рейдерське захоплення заводу „Львівсільмаш”. Як зазначив один з учасників пікету, на заводі за короткий термін скорочено до 200 працівників і взагалі завод планують закрити. Тому пікетувальники вимагають, щоб міська влада допомогла повернути робочі місця та не допустила закриття одного з найбільших заводів у місті.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ