Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати Львівської обласної ради погодили винесення на розгляд сесії низки земельних питань

28 березня на засіданні постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території, архітектури та будівництва Львівської обласної ради прийнято рішення про винесення на розгляд сесії Львівської обласної ради низки проектів рішень про затвердження проектів землеустрою щодо змін та встановлення меж населених пунктів та сільських рад області. Про це повідомила прес-служба обласної ради.

Зокрема, депутати підтримали винесення на розгляд сесії Львівської обласної ради питання про затвердження проекту землеустрою щодо зміни та встановлення меж села Скнилів Скнилівської сільської ради Пустомитівського району. За цим проектом планується розширення меж села Скнилів. За інформацією першого заступник начальника головного управління Держкомзему у Львівській області Ростислава Тхіра, генеральним планом намічено розширити територію села, включивши в його межі земельні ділянки загальною площею 155, 4 га.

Цей проект зміни меж погоджений Скнилівською сільською, Пустомитівською районною радою, Пустомитівською районною державною адміністрацією, всіма відповідними державними службами, та є позитивний висновок державної землевпорядної експертизи.

Також на сесію обласної ради винесуть проект рішення про погодження проекту землеустрою щодо розмежування земель державної та комунальної власності за межами населених пунктів Вузлівської сільської ради Радехівського району.

Депутати погодили підготовку та винесення на сесію Львівської обласної ради проекту рішення про утворення на території Бродківської сільської ради Миколаївського району Липівської сільської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ