Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Депутати Львівської обласної ради прийняли бюджет 2006

Депутати Львівської міської ради 66-ма голосами прийняли бюджет міста на 2006 рік за основу, а пізніше 59-ма голосами підтримали бюджет із трьома внесеними поправками.

Депутати Львівської міської ради 66-ма голосами прийняли бюджет міста на 2006 рік за основу, а пізніше 59-ма голосами підтримали бюджет із трьома внесеними поправками.

Як прокоментував „Гал-info” голова бюджетної комісії Володимир Тринька, в цьому році було значно зменшено частину бюджету, яка спрямовується на розвиток міста, оскільки минулорічний бюджет розвитку був із тріском провалений.

Окрім того, бюджет враховує поступове збільшення мінімальної заробітної платні із 1 січня до 350 грн, з 1 липня до 375 грн, а з 1 грудня — 400 грн.

            Отже, загальний обсяг доходів міського та районних бюджетів міста Львова на 2006 рік, включаючи загальний та спеціальний фонд і бюджет розвитку становить 892,4 млн грн.

            В обсязі доходів загального фонду міського бюджету враховано субвенцію з державного бюджету на збереження історико-культурної спадщини Львова; 5 млн грн з державного бюджету на здійснення заходів по передачі житлового фонду та об’єктів соціально-культурної сфери Міністерства оборони України у комунальну власність та інше.

            Загальний обсяг видатків міського та районних бюджетів міста Львова на 2006 рік згідно з бюджетом, включаючи загальний, спеціальний фонди, а також бюджет розвитку 897,3 млн грн.

            В обсязі видатків загального фонду міського бюджету враховано кошти, що передаються до Державного бюджету України в сумі 32, 714 тис.грн.

            Бюджет розвитку міста у 2006 році передбачений на 149,7 млн грн, в який враховані 50 млн грн на відзначення 750-річчя Львова.

Минулого року бюджет розвитку міста недовиконаний більш, ніж на 50%, тільки 60 млн грн з 130 млн грн.

            У бюджеті були враховані зміни, прийняті вчора, а саме: передбачити додатково 3 мільйони гривень на освіту і один мільйон на житлово-комунальне господарство.

            Загалом в бюджеті на 2006 рік передбачено на освіту 199,8 млн грн; на охорону здоров’я — 144,2 млн грн; соціальний захист та соціальне забезпечення в т.ч. за рахунок субвенцій та дотацій з державного бюджету — 9859,1; житлово-комунальне господарство враховуючи додатково виділений один мільйон — 73349,3 тис. грн, культура і мистецтво 18393,0 тис.грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ