Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Львівської облради хочуть особисто почути від Деньковича, хто з них, коли і скільки взяв

У середу, 24 березня, може відбутися позачергова сесія Львівської обласної ради. Про це сьогодні, 22 березня під час прес-конференції повідомив депутат Львівської облради від БЮТ Іван Стецькович, якого було обрано виконувачем обов’язків голови фракції.

 

За його словами, частина депутатів ініціює скликання сесії, аби розглянути заяви, які зробив народний депутат і голова ЛОО «Батьківщина» Іван Денькович на сторінках газети «Експрес». Зокрема, партійці хочуть заслухати пояснення самого Деньковича.

 

Також бютівці планують звернутися до правоохоронних органів стосовно заяв нардепа. «Нехай дасть пояснення. Він має знати, що нікому, навіть народному депутату не дозволено огульно поливати брудом обласну раду», – сказав Стецькович.

 

Водночас у прес-службі Львівської облради повідомили, що наразі інформації про позачергову сесію немає. «Завтра буде засідання президії по черговій сесії, яка має відбутися 13 квітня. Якщо президія вирішить провести позачергову сесію, то вона буде скликана», – сказав керівник прес-служби облради Володимир Телюк.

 

Нагадаємо, 11 березня у четверговому номері газети «Експрес» з’явилося інтерв’ю з головою ЛОО партії «Батьківщина» Іваном Деньковичем, який заявив, що в облраді створена мафія, яка на корупційній основі контролює прийняття рішень. Зокрема назвав прізвища депутатів Я. Дубневича, П. Клодія, М. Коваля.

 

Нагадаємо також, що 20 березня, відбулося засідання бюро Львівської обласної організації партії «Батьківщина», під час якого було розглянуто питання про ситуацію у фракції БЮТ у Львівській обласній раді.

 

Як стало відомо Гал-інфо з джерел, бюро ухвалило рішення вивести зі складу бюро ЛОО партії «Батьківщина» редактора газети «Наша Батьківщина» Василя Семена та голову Яворівської районної організації партії Івана Стецьковича.

 

На цьому ж засіданні було ухвалено рішення про виключення з партії Івана Стецьковича, Василя Семена, заступника голови Львівської облради Романа Ілика та депутата облради Ігоря Сенишина.

 

Також бюро ухвалили рішення виключити зі складу фракції в обласній раді крім перерахованих вище осіб депутатів Ярослава Дубневича та Михайла Сендака.

 

Крім цього, бюро скасувало усі рішення, які були напередодні ухвалені фракцією, зокрема про обрання головою фракції Івана Стецьковича. Було розглянуто заяву Людмили Козак про її відхід з посади голови фракції і ухвалено рішення провести на наступному тижні розширене засідання бюро з питання обрання нового голови.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ