Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Львівської облради підтримали Пшевлоцького

На сьогоднішній сесії Львівської облради 67 депутатів проголосували за звернення до Генпрокуратури України та Кабінету Міністрів України щодо незаконного звільнення із займаної посади начальника ГУ земельних ресурсів у Львівській області, депутата ЛОР Миколи Пшевлоцького.
„Складається враження, що саме на догоду економічним та політичним інтересам звільнили із займаної посади багаторічного фахівця своєї справи, - ідеться у зверненні. - Миколу Пшевлоцького звільнили за згодою сторін хоча жодної заяви Микола Пшевлоцький не писав”.
Загалом депутати облради вказують на поспіх та грубі порушення законодавства, які дають підстави сумніватися у необхідності прийняття Держагентством цього рішення. Крім того, депутати сумніваються у професійній спроможності нового начальника управління земельних ресурсів у Львівській області очолювати його. Виходячи з цього, облрада просить притягнути вищих посадових осіб Державного агентства земельних ресурсів «до відповідальності за видання незаконних наказів та порушення трудових прав Миколи Пшевлоцького».
Із присутніх у залі фракцій проти звернення проголосувала фракція ВО «Свобода».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ