Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати Львівської облради ухвалили Програму свят та пам’ятних дат: витратять 800 тис. грн

Сьогодні, 16 березня, на сесії Львівської обласної ради депутати ухвалили Програму відзначення у Львівській області свят державного, регіонального, місцевого значення, пам’ятних дат, історичних подій та аналізу суспільно-політичної ситуації в регіоні. На реалізацію програми передбачено 800 тисяч гривень. Повідомила прес-служба облради.

Програма передбачає, зокрема проведення таких заходів:

- відзначення державних свят та інших подій держави, які встановлені актами Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України;

- відзначення свят регіонального рівня, дат та подій, які проводитимуться відповідно до розпоряджень голови облдержадміністрації, рішень обласної ради;

- організація конференцій, круглих столів, опитувань громадської думки населення Львівщини щодо соціально-політичної та соціально-економічної ситуації в Україні загалом та у Львівській області зокрема.

- співпраця з громадськими організаціями в сфері задоволення прав та свобод їх членів.

- організація поїздок офіційних обласних делегацій у межах України та за кордон, пов'язаних із відзначенням свят державного, регіонального, місцевого значення, пам’ятних дат, історичних подій та розвитком співпраці з інститутами громадянського суспільства.

- оренда приміщень, виготовлення поліграфічної продукції, замовлення транспортних послуг, квіткової продукції та інших послуг для забезпечення проведення заходів.

Реалізація заходів Програми відбуватиметься за сприяння структурних підрозділів облдержадміністрації, управління з питань соціально-культурної діяльності обласної ради, постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради, постійної комісії з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном Львівської обласної ради, громадських об’єднань, інших установ та організацій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ