Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Львівської облради звернулися до Юлії Тимошенко

Депутати Львівської обласної ради V демократичного скликання звернулися до лідера БЮТу Юлії Тимошенко з вимогою втрутитись в ситуацію, яка склалася у Львівській обласній раді. Повідомляє прес-служба „Нашої України”.

„Шановна Юліє Володимирівно!
Ми, депутати Львівської обласної ради, звертаємось до Вас, як до керівника БЮТу, одного із лідерів Помаранчевої коаліції з вимогою втрутитись в ситуацію, яка склалася у Львівській обласній раді.
Нагадаємо, що мешканці нашого краю одностайно підтримали обрання Президентом України Віктора Ющенка. На виборах до Верховної Ради України та органів місцевого самоврядування у 2006 році абсолютна більшість виборців області підтримала демократичні сили – Блок „Наша Україна”, Блок Юлії Тимошенко, Український народний блок Костенка-Плюща, Громадянську партію „Пора”.
Ми з тривогою спостерігали за процесом створення Помаранчевої коаліції. Наші політичні сили та весь депутатський склад Львівської обласної ради прийняв ряд звернень, спрямованих на підтримку формування коаліції демократичних сил у Верховній Раді України. Сьогодні ми вітаємо весь український народ із створенням такої коаліції.
Водночас ми змушені звернути Вашу увагу на те, що фракція БЮТ у Львівській обласній раді фактично блокує розгляд питань та прийняття надзвичайно важливих для мешканців області рішень, які стосуються покращення соціально-економічного розвитку регіону, підвищення соціальних стандартів для його жителів.
Більше того, окремі депутати від БЮТ ультимативно висловились щодо імовірності відмови усього списку Блоку Юлії Тимошенко від депутатських мандатів та вимоги про проведення позачергових виборів до Львівської обласної ради.
Вважаємо, що такі дії суперечать духу досягнутих домовленостей про тісну співпрацю усіх демократичних сил в Україні. Просимо Вашого особистого втручання в ситуацію – роз’яснення депутатській фракцію БЮТ у Львівській обласній раді завдань, які стоять перед народними обранцями та їх високої відповідальності перед українським суспільством.
З повагою, депутати фракцій „Наша Україна”, Народного руху України, Конгресу Українських Націоналістів „Національний вибір”, Партії Християнсько-Демократичний Союз, Партії Промисловців та Підприємців України, Української народної партії, громадянської партії „Пора” у Львівській обласній раді.”

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ