Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Львівської облради звернуться до міськради з проханням виділити квартиру або земельну ділянку сім’ї, в котрій народилася четвірня

Депутати Львівської облради звернуться до міськради з проханням виділити квартиру або земельну ділянку сім’ї Волкових, в яких кілька тижнів тому народилась четвірня.
 Як пояснив 23 травня під час президії ЛОР голова комісії охорони здоров’я Олександр Лемішко, зараз життю немовлят вже майже нічого не загрожує. Троє із них фактично є в нормальному стані, а одна дитинка ще залишається підключеною до апарату штучної вентиляції легень. Оскільки стан немовлят задовільний і великої загрози їхньому життю вже немає, то міська рада повинна подбати про покращення житлових умов сім’ї Волкових, в яких, окрім чотирьох новонароджених немовлят, є ще одна дитина.
Нагадаємо, 11 травня у Львівському обласному перинатальному центрі народилаcь четвірня - троє дівчаток та один хлопчик. Щасливі батьки — Ольга та Ігор Волкови. Це не перший випадок народження у Львові четвірні – у січні 2001 року у сім’ї Шпагіних народилося четверо близнюків – Микита, Настя, Вікторія та Катя. Міська влада виділила сім’ї квартиру. За роки незалежності в Україні це було народження першої четвірні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ