Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Депутати Львівської облради звернуться до Ющенка з проханням не допустити передачі “Містопроекту” у комунальну власність міста

Під час засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань планування території, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, на яке були запрошені Лев Захарчишин, заступник голови обласної ради, Степан Лукашик, начальник Головного управління містобудування, архітектури та просторового розвитку ЛОДА, Іван Квик, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, Микола Кошло, директор ДП Державного інституту проектування міст «Містопроект», було розглянуте звернення трудового колективу ДП Державний інститут проектування міст “Містопроект”.
Трудовий колектив просить депутатів Львівської обласної ради не допустити передачі підприємства у комунальну власність міста. Члени комісії вирішили звернутися до Президента України з проханням врахувати і підтримати думку трудового колективу ДП Державний інститут проектування міст “Містопроект”.
Окрім того, депутати заслухали звіт Львівської облдержадміністрації про хід виконання рішення обласної ради “Про планування території Львівської області” і вирішили винести цей звіт на розгляд сесії Львівської обласної ради.
На засіданні було також заслухано інформацію Львівської міської ради про хід виконання рішення обласної ради “Про експлуатацію Львівського сміттєзвалища в с. Грибовичі”. Було вирішено взяти до відома інформацію та на черговій сесії обласної ради заслухати звіт міського голови Львова Андрія Садового з цього приводу.
Черговий раз розглянувши питання про ситуацію, яка склалася на Львівщині з відомчими гуртожитками, комісія підтримала пропозиції відділу корпоративних спорів та правовідносин у відомчій житлово-майновій сфері управління розвитку промисловості та розвитку інфраструктури ЛОДА і вирішила винести на розгляд сесії Львівської обласної ради питання про заходи щодо врегулювання цієї ситуації. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ