Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Депутати Львова не дали землю учаснику АТО, яку він сам відшукав у місті

Сьогодні, 7 грудня, під час засідання сесії львівської міської ради депутати не погодилися надати гр. Юськевичу І. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Нагірній. «За» проголосувало лише 27 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо.

Перед депутатами виступив Ігор Юськевич. Він повідомив, що є учасником АТО і 9 місяці воював на Донбасі. За його словами, він мешкає з дружиною та двома дітьми в однокімнатній квартирі. Однак він зрозумів, що немає шансів на покращення житлових умов, а запропоновані містом 100 тис грн. не дозволять придбати житло. Відтак він самостійно вивчив документи та знайшов вільну земельну ділянку Шевченківському районі Львова.

Також він повідомив, що відмовиться від інших виплат у випадку позитивного голосування.

Незважаючи на те депутати не проголосували за те, щоб надати громадянину Ігорю Юськевичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га на вул. Нагірній для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку за рахунок земель, що не надані у власність або користування, з подальшим переведенням їх до земель житлової та громадської забудови.

«За» проголосувало лише 27 депутатів

Депутати просили показати голосування по фракціях, але секретар ради Анатолій Забарило, який головує на сесії, відмовився це зробити.

Нагадаємо, що раніше влада Львова заявляла, що у Львові немає вільних земельних ділянок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ