Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Депутати Львова не підтримали ідею створення робочого місця для екс-нардепа від "Самопомочі"

Сьогодні, 28 квітня, депутати Львівської міської ради під час засідання сесії не підтримали створення корпорації «Медична рада». «За» проголосувало лише 11 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Проєкт рішення передбачав створення корпорації «Медична рада» у складі Комунального некомерційного підприємства «Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова», Комунального некомерційного підприємства «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова», Комунального некомерційного підприємства «8-а міська клінічна лікарня м. Львова» та віднести його до сфери управління департаменту гуманітарної політики.

Також пропонувалося визначити розмір статутного капіталу корпорації «Медична рада» у сумі 25 млн грн. Видатки на утримання «Медичної ради» мали б здійснюватися за рахунок коштів міського бюджету м. Львова

Депутати розкритикували це рішення. В процесі обговорення вони наголошували, що не розуміють функцій «Медичної ради». Також обранці заявили, що створення корпорації – це спроба працевлаштувати екс-нардепа від «Самопомочі» Олега Березюка, який, начебто, мав очолити цю «Медичну раду».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ