Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Депутати міської ради Львова не віддали ТОВ “Лем Стейшн“ ділянку в центрі Львова

Депутати міської ради Львова відмовились надати ТОВ “Лем Стейшн“ в довгострокову оренду будівлі та споруди на вул. Д. Вітовського, 57 для реконструкції трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Питання, про затвердження проекту інвестиційного договору щодо інвестиційного проекту “Реконструкція трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору“, проекту договору оренди та надання ТОВ “Лем Стейшн“ в оренду об’єкта інвестування, будівель, споруд та їх частин на вул. Д. Вітовського, 57 та вул. Братів Тимошенків, 4 було сьогодні розглянуте на сесії міської ради Львова.

За виділення ділянки проголосувало лише 28 міських депутатів.

Нагадаємо, у липні 2017 року львівська мерія оголосила інвестиційний конкурс на ревіталізацію старого трамвайного депо. Переможцем конкурсу стало ТОВ «Лем Стейшн», засновниками якого є співзасновник ІТ-компанії N-iX Дмитро Косарєв, підприємець та екс-директор ЛКП «Лев» Олег Мацех, ресторатор та співвласник «Kumpel Group» Марк Зархін, співзасновник ІТ-компанії SoftServe Тарас Кицмей, власник готелю «Леополіс» Тарас Добрянський та представник фінської інвестиційної компанії K.Hartwall Invest Олег Дрінь. Ідея LЕМ Station передбачає створення креативного хабу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ