Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати місцевих рад від ГП «Пора» провели загальноукраїнський з’їзд

Депутати різних рівнів від партії «Пора» 1-2 липня  провели на Львівщині  у смт Рудно свій перший Всеукраїнський з’їзд депутатів місцевих рад – про це сьогодні, 3 липня на прес-конференції повідомив один з ініціаторів з’їзду, член міської організації ГП «Пора» Андрій Мисик. У з’їзді взяли участь 126 депутатів з восьми областей України. Як пояснив Андрій Мисик саме на Львівщині партія «Пора» отримала найбільше представництво у місцевих радах, отож цілком логічно, що саме львівські депутати- «пористи» виступили ініціаторами з’їзду.
Привітати учасників з’їзду прийшли міський голова Львова Андрій Садовий та голова ЛОР Мирослав Сеник. Депутати від «Пори» на секційних засіданнях з’їзду обговорили ряд визначальних для партії питань. Зокрема одним із пріоритетів була розробка новітньої ідеології ГП «Пора». «Чому дуже багато людей думають, що депутати від «Пори» це такі собі вуличні хлопці, які потрапили до місцевих рад чисто випадково. Ми хочемо змінити це сприйняття членів нашої партії, тому на свій з’їзд запросили народних депутатів а також фахівців з Асоціації міст України, які провели для наших депутатів консультації щодо вирішення важливих проблем, зокрема питань, які стосуються формування бюджету» — наголосив голова ЛОО ГП «Пора», секретар ЛМР Володимир Квурт.
За його словами партія «Пора» взяла на себе дещо амбіційне завдання розпочати формування політичних еліт нового покоління. Ідеологією є партії, за його словами, стане неолібералізм: «лібералізм в економіці та націоналізм в політиці».
Попри всю серйозність з’їзду депутати від «Пори» закінчили його дуже весело — міні-туром з футболу в якому виступили дві команди, які складалися з депутатів: «Шахтар» і «Карпати». Як наголосив Володимир Квурт такі назви команд засвідчують образність мислення пористів. Найкращим бомбардиром футбольного турніру став став член міської політради ГП «Пора» Іван Кардаш, який забив два голи, а найкращим шоу-меном з’їзду став секретар ЛМР Володимир Квурт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ