Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Мостиської райради сформували виконавчі органи ради, затвердили заступника голови ради та кількість постійних депкомісій

Депутати Мостиської районної ради затвердили заступника голови райради, кількість постійних депутатських комісії утворили президію районної ради — 4 травня відбулася сесія Мостиської РР, — повідомили „Гал-info” в управлінні з питань внутрішньої політики Львівської ОДА. Таким чином, депутати Мостиської райради затвердили 11 постійних депкомісій, а також внесли деякі зміни до структури виконавчого апарату районної ради — ввели посаду заступника голови районної ради, яким став  в. о. начальника відділу культури та туризму райдержадміністрації В. Горбацьо.

Крім цього, на депутати Мостиської РР заслухали інформацію начальника фінансового управління райдержадміністрації І.Мазура про хід виконання районного бюджету. Згідно з інформацією, до зведеного бюджету району надійшло 2683,2 тис.грн. податків та платежів, що становить 111,1% до плану звітного періоду. В порівнянні з 2005 роком доходи збільшилися на 152,5% (+923,8 тис.грн).

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ