Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати можуть робити все, що їм захочеться, – міський голова Львова

Депутати у нас можуть робити все, що їм хочеться. Будь-ласка, аби це тільки не заважало громаді Львова. Так міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував ініціативу парламентарів створити спеціальну слідчу комісію з розслідування порушень у діяльності команди міського голови.

«Насправді за той час, що я працюю міським головою Львова, зроблено багато доброго. Якщо вони хочуть це побачити, нехай вивчають. Якщо ж мають інформацію про погані справи, я просив би їх звертатися в правоохоронні органи», – сказав мер.

Він додав: «Моя особа і так під постійним наглядом зі всіх можливих боків. Мені є чим зараз зайнятися, і я не тратитиму свій час на подібні бздури».

Додамо, що сьогодні, 30 січня голова комісії законності Львівської міської ради, «свободівець» Любомир Мельничук повідомив, що депутати ВРУ ініціюватимуть створення спеціальної слідчої комісії (до її роботи планують залучити працівників Генпрокуратури), яка б мала прибути до Львова, щоб розслідувати всі порушення, вчинені командою міського голови Львова Андрія Садового.

За його словами, ця комісія займеться двома проблемними напрямами – транспорт і комунальне господарство.

«Це жах, що тепер твориться з комунальною власністю! Треба негайно вживати заходів», - наголосив Любомир Мельничук.

За його солова, депутати мають факти злочинної бездіяльності з боку міського голови і його підлеглих.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ