Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Миколаївської райради дев’ять разів обирали голову районної ради, однак на єдиній кандидатурі так і не зійшлися

За голову Миколаївської районної ради депутати райради голосувати дев’ять разів, однак так і не зійшлися на єдиній кандидатурі, — повідомив «Гал-info» голова Миколаївської районної організації УНП Володимир Суховерський. Так, сьогодні, 11 травня, за його словами, відбулася вже третя сесія райради, на якій вирішувалося питання про обрання голови МРР.  Наступного разу ж це питання порушуватимуть 17 травня на черговій сесії.
«У нашій районній раді є серйозне протистояння між блоком «Наша Україна» та БЮТ. Ці політичні сили мають по 30 депутатів райради із загалом 84-х і вони принципово не йдуть на домовленості і не хочуть поступатися місцем голови ради», — пояснив Володимир Суховерський.
Так, за його словами, БЮТ двічі висував до голову Миколаївської районної ради екс-голову виборчого штабу блоку в районі Василя Созоника, який набрав 41 із 43 необхідних голосів, а один раз висував начальника районного відділу юстиції Олену Жилу, проте вона набрала ще менше голосів — всього лиш 36.
«Наша Україна», своєю чергою, на голову МРР тричі висувала колишнього заввідділом освіти Михайла Сидора і один раз діючого голову райради Ігоря Пілку. Однак подолати бар’єр у 43 голоси ці кандидати не змогли.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ