Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати не дали Садовому підвищити на третину тариф на розміщення реклами у Львові

Депутати Львівської міської ради проголосували проти збільшення на 30 % тарифів на розміщення зовнішньої реклами у Львові. Відтак, депутати скасували рішення виконавчого комітету «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 15.04.2005 № 355 «Про затвердження порядку встановлення вивісок у Львові» та рішення від 15.08.2008 № 872 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 18.02.2008» а також «Про порядок надання місць для розміщення спеціальних конструкцій зовнішньої реклами». Контроль за виконанням ухвали покладено на міського голову.
Депутат Львівської міської ради Олександр Вардзаль зазначив, що виконком не мав приймати рішення про збільшення тарифів на розміщення зовнішньої реклами, адже цим займаються депутати міської ради. Відтак він вважає, що тарифи на розміщення реклами було підвищено з порушеннями.
На це міський голова Андрій Садовий сказав: «Панове депутати, я розумію, що багато хто з вас займається рекламним бізнесом, проте ми маємо дбати про бюджет Львова. І якщо не підняти тариф на розміщення реклами, місто не виконає плану надходжень до бюджету від реклами».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ