Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати Нового Роздолу проведуть День закоханих на смітнику

14 лютого на тимчасовому місцевому полігоні ТПВ відбудеться позачергова сесія Новорозділівської міської ради. Відповідне розпорядження підписав міський голова Нового Роздолу Андрій Малешко сьогодні, 13 лютого.

У розпорядженні зазначено, що сесію міської ради проведуть о 10.30 у центральній частині північного кар’єру сірчаної руди РДГХП «Сірка».

Напередодні місцева громада вимагала скликати позачергову сесію, щоб розпустити  виконком.

Але чому саме таку локацію обрав Андрій Малешко? Відповідь на це питання для Гал-інфо дав місцевий депутат Анатолій Шалаєв. Він повідомив: «Розумієте, цей полігон є десь за 2-2,5 км від центру Нового Роздолу, і  не кожен має можливість туди дістатись.  Мабуть, щоб обмежити кількість присутніх на сесії, міський голова вирішив провести виїзну сесія».  Анатолій Шалаєв додав, що проведення сесії на полігоні унеможливлює користування проектором для візуалізації інформації.

Також Анатолій Шалаєв  повідомив: «Відповідно до  регламенту Новороздільскої міської ради сесія має відбуватися при наявності  певних державних символів: гімн, прапор, хоругви.
Проте це може трактуватися, як наруга над державними символами».

Нагадаємо, що у Новому Роздолі стався конфлікт між владою і громадою, яка проти того, що на місцевий полігон вивозили львівське сміття.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ