Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати обласної ради вимагають від КМУ зменшити ціну на газ для підприємств теплокомуненерго до 339 гривень за 1000 кубометрів

Депутати Львівської обласної ради з метою забезпечення однакових прав усім мешканцям України вимагають від Кабінету міністрів встановити ціну на газ для підприємств теплокомуненерго в частині надання послуг централізованого теплопостачання для населення 339 гривень за 1 000 кубічних метрів. Відповідне звернення було прийнято на 6-й сесій ЛОР 5-го демократичного скликання 94 голосами депутатів.

 Нагадаємо, що КМУ та Національна комісія регулювання енергетики України встановили ціну на газ для підприємств теплокомуненерго у розмірі 686 грн. за 1000 кубічних метрів. А для населення, що безпосередньо споживає природний газ, встановлена ціна 339 гривень за 1000 кубометрів. На думку депутатів облради, таке рішення КМУ порушує конституційні права мільйонів українців, оскільки населення України, що користується послугами централізованого теплопостачання змушено платити значно більше, ніж населення, що безпосередньо споживає газ за ціною 339 гривень за 1000 кубометрів.
 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ