Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати облради розглянули обласну програму відпочинку та оздоровлення дітей та батьків з числа багатодітних сімей на 2008-2015 роки

Під час засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту депутати розглянули обласні програми, які будуть винесені на затвердження чергової сесії. У роботі комісії взяла участь заступник голови Львівської обласної ради Людмила Козак.
Як повідомили «Гал-info» у прес-службі Львівської обласної ради, депутати вирішили винести на сесію проект обласної програми покращення соціального захисту багатодітних сімей, які проживають на території Львівської області. Цей проект комісія раніше заслуховувала. Він також обговорювалось на розширеній нараді під головуванням голови обласної ради.
Потім депутати розглянули обласну програму відпочинку та оздоровлення дітей та батьків з числа багатодітних сімей (4 і більше дітей) на 2008-2015 роки. Її комісія теж підтримала і вирішила винести на розгляд чергової сесії.
Загалом на засіданні було розглянуто близько сорока звернень громадян, установ, медичних закладів та організацій.
Зокрема на засіданні детально обговорювалося звернення про діяльність аптек, які перебувають у комунальній власності. На засідання комісії був запрошений генеральний директор Львівської обласної аптечної корпорації М. Яремчук, який надав депутатам інформацію про стан аптек, які перебувають в обласній комунальній власності.
Також депутати повторно розглянули звернення до обласної ради головного лікаря ДП “Санаторій “Немирів” з проханням оголосити цей санаторій курортом місцевого значення та затвердити межі 1, 2, 3 зон санітарної охорони. Ще восени депутати висунули вимогу зробити санаторій доступним для людей з особливими потребами. У січні за дорученням комісії заступник голови комісії Ярослав Грибальський відвідав санаторій. Члени комісії, заслухавши його звіт та оглянувши фотоматеріали, вирішили повторно звернутися до головного лікаря ДП “Санаторій “Немирів” з вимогою до 1 травня цього року усунути невідповідність Державним будівельним нормам в частині забезпечення доступності будинків і споруд для маломобільних груп населення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ