Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати облради вивчали «на місці» ситуацію з гуртожитком на вулиці Кримській, 33

Сьогодні у Львівській обласній раді відбулося засідання комісії з вивчення питань включення до статутних фондів товариств, які перебувають у процесі приватизації, малосімейних гуртожитків, що була утворена рішенням сесії Львівської обласної ради від 4 липня 2006 року. У ньому взяли участь заступник голови Львівської обласної ради Микола Горинь, голова комісії Тарас Федак, члени комісії депутати Львівської обласної ради Олексій Кайда, Богдан Кук, Лариса Федорів, Мирослава Костюк; заступник голови ЛОДА Зеновій Котик, виконавчих органів Львівської міської ради. На засіданні сесії Львівської обласної ради 30 жовтня буде заслухано інформацію Зеновія Котика, представників виконкому Львівської міської ради, а також представника від мешканців гуртожитків щодо їхніх проблем.
Крім того, члени комісії виїхали до гуртожитку на вул. Кримській, 33, де на місці ознайомилися із ситуацією.
Як зазначив Микола Горинь, треба вживати дуже оперативних заходів у зв’язку з тим, що вже зараз там живуть люди без світла, газу. Ухвалені рішення суду про їх виселення з гуртожитку. Тому було вирішено провести зустрічі з новими його власниками та з представниками міської ради, щоб знайти вихід із цієї ситуації. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.
Нагадаємо, близько 50-ти мешканців львівських гуртожитків (зокрема, гуртожитку на вул. Зелена, 208 і Кримській, 33) минулого тижня організували пікет під стінами ЛОДА, вимагаючи втрутитись в ситуацію з виселенням мешканців цих гуртожитків. Як розповіла „Гал-іnfо” мешканка гуртожитку на вул. Кримська, 33 Оксана Гавдульська, сім’ї, що проживають у цих гуртожитках, вже тривалий час живуть без світла, газу і води, оскільки приміщення гуртожитків продані, а зараз тривають судові процеси. Оксана Гавдульська зазначила, що мешканці гуртожитків, які прийшли під стіни ЛОДА, хочуть, аби обласні чиновники допомогли і посприяли, щоб цим сім’ям увімкнули світло, відновили водо- та газопостачання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ